100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 111 S 146PK
Bouwjaar 03.1999 - 11.2000

Remblokken LOTUS ELISE 111 S

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS ELISE 111 S. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ELISE past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Goedkopen remblokken LOTUS

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Zachte remblokken

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen.