100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 120 PK
Bouwjaar 08.1995 - 11.2000

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke LOTUS ELISE 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken LOTUS ELISE

Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDILANCIAMITSUBISHIPEUGEOTSMART. Remmen trillen ook door hitte in de blokken.

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.