100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S2 2.2 Turbo 214 PK
Bouwjaar 02.1980 - 08.1988

Remblokken LOTUS ESPRIT S2 2.2 Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS ESPRIT S2 2.2 Turbo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERVW VOLKSWAGENDAIHATSUSUBARUPONTIACVOLVO.

Goedkopen remblokken LOTUS ESPRIT S2

Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zachte remblokken

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.