100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S3 2.2 162 PK
Bouwjaar 05.1980 - 08.1986

Remblokken LOTUS ESPRIT S3 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ESPRIT S3 2.2 past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Goedkopen remblokken LOTUS ESPRIT S3

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILEXUSMGDAFPORSCHE. Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Zachte remblokken

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. ABS wordt in werking gezet door sensoren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.