100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.0 GT3 243 PK
Bouwjaar 09.1996 - 06.2000

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.0 GT3

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Goedkopen remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.0 GT3

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ESPRIT S4 (082) past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.