100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.2 16V Turbo SE 268 PK
Bouwjaar 05.1989 - 09.1996

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2 16V Turbo SE

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2 16V Turbo SE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERDODGEDACIAFERRARI. Wij controleren altijd bij de LOTUS ESPRIT S4 (082) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De auto moet een korte remweg hebben. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.

Zachte remblokken

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.