100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.2 284PK
Bouwjaar 10.1994 - 08.1996

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Goedkopen remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ESPRIT S4 (082) past. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zachte remblokken

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.