100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.2 231 PK
Bouwjaar 09.1990 - 12.1991

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remblokken monteren

Ieder voertuig heeft een andere remweg. Elke LOTUS ESPRIT S4 (082) heeft een eigen VIN-nummer. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De auto kan naar links of naar rechts trekken.

Goedkopen remblokken LOTUS

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay, Creditcard en PayPal

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.