100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.2 218 PK
Bouwjaar 09.1988 - 03.1992

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Elke LOTUS ESPRIT S4 (082) 2.2 heeft een eigen VIN-nummer. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS ESPRIT S4 (082) komen. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Zachte remblokken

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Goedkopen remblokken LOTUS

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.