100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 3.5 V8 32V Turbo 354 PK
Bouwjaar 02.1996 - 06.2003

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 3.5 V8 32V Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Een noodstop kan men beter vermijden.

Zachte remblokken

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Goedkopen remblokken LOTUS ESPRIT S4 (082) 3.5 V8 32V Turbo

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS ESPRIT S4 (082), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.