100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EUROPA 1.6 106 PK
Bouwjaar 05.1970 - 04.1976

Remblokken LOTUS EUROPA 1.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblok montagesets voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS EUROPA 1.6 past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Goedkopen remblokken LOTUS EUROPA

Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS komen. De auto moet een korte remweg hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Zachte remblokken

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.