100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo 200 PK
Bouwjaar 07.2006 - tot heden

Remblokken LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNALFA ROMEOSKODAMASERATIBUICKCHRYSLER.

Zachte remblokken

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remblokken monteren

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.