100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo 224 PK
Bouwjaar 09.2008 - tot heden

Remblokken LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Elke LOTUS EUROPA S heeft een eigen VIN-nummer. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken monteren

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Zachte remblokken

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.