100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EVORA 3.5 280 PK
Bouwjaar 05.2009 - 04.2016

Remblokken LOTUS EVORA 3.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS EVORA 3.5

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEORENAULTPORSCHEMASERATILDV. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS EVORA komen. Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Je kunt bij ons betalen via overboeking, iDeal, MisterCash en AfterPay

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.