100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EVORA 3.5 S 351 PK
Bouwjaar 12.2010 - 04.2016

Remblokken LOTUS EVORA 3.5 S

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS EVORA 3.5 S past. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS EVORA.

Goedkopen remblokken LOTUS

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed.

Remblokken monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.