100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXCEL 2.2 162 PK
Bouwjaar 10.1983 - 08.1986

Remblokken LOTUS EXCEL 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remblokken monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS EXCEL 2.2 past. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Goedkopen remblokken LOTUS EXCEL

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS komen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENNISSANPEUGEOTGMC. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.