100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 180PK
Bouwjaar 05.2000 - 07.2008

Remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Remblokken monteren

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V. Elke LOTUS EXIGE (SCC_) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUPLYMOUTHCITROENROVERSUZUKI. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Goedkopen remblokken LOTUS

Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.