100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 192 PK
Bouwjaar 09.2001 - 07.2008

Remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zachte remblokken

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAOLDSMOBILELANCIALAND ROVERSUBARU.

Goedkopen remblokken LOTUS EXIGE (SCC_)

Demonteren van een wiel moet als eerste. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en ABS Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.