100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 222 PK
Bouwjaar 04.2006 - 06.2012

Remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIADAIHATSUKIAAUDI. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS EXIGE (SCC_). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.