100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 265 E 268 PK
Bouwjaar 08.2006 - 06.2012

Remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 265 E

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Demonteren van een wiel moet als eerste. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remblokken monteren

Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 265 E, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUMERCEDES-BENZCADILLAC.

Goedkopen remblokken LOTUS EXIGE (SCC_)

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.