100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 Cup 260 260PK
Bouwjaar 04.2006 - 06.2012

Remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 Cup 260

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 Cup 260

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator.

Zachte remblokken

Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTACHEVROLETDAEWOOKIA. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets.

Remblokken monteren

Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Elke LOTUS EXIGE (SCC_) heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.