Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken MASERATI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken MASERATI kopen

De auto moet een korte remweg hebben. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Remblokken voor uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto.

Kwaliteit remblokken

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.