100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 228 2.8 224PK
Bouwjaar 08.1986 - 06.1993

Remblokken MASERATI 228 2.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI 228 2.8

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke MASERATI 228 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Zachte remblokken

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set.