100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 228 2.8 i 250PK
Bouwjaar 12.1986 - 12.1990

Remblokken MASERATI 228 2.8 i

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI 228 2.8 i

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI 228 komen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIIVECOMASERATIVW VOLKSWAGENLAND ROVER. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Zachte remblokken

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.