100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé 4.2 396 PK
Bouwjaar 05.2002 - 11.2007

Remblokken MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé 4.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé 4.2 komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé past.

Goedkopen remblokken MASERATI

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSEATCHRYSLERLADA. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Remblokken monteren

Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.