100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé 4.2 390 PK
Bouwjaar 03.2002 - 12.2007

Remblokken MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé 4.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé 4.2

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI 4200 GT / COUPE Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Deze meten de wielsnelheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAMASERATIDODGE.

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Fading ontstaat door te warme remblokken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.