100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 4200 GT SPYDER Cabriolet 4.2 390 PK
Bouwjaar 10.2001 - tot heden

Remblokken MASERATI 4200 GT SPYDER Cabriolet 4.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI 4200 GT SPYDER Cabriolet 4.2

Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI 4200 GT SPYDER Cabriolet.

Remblokken monteren

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.