100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 420/430 2.8 Bi Turbo 224PK
Bouwjaar 10.1991 - 09.1994

Remblokken MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) 2.8 Bi Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Goedkopen remblokken MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) 2.8 Bi Turbo

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI 420/430 (69, 78, AF3). Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator.

Zachte remblokken

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.