100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 420/430 2.8 Bi Turbo 284PK
Bouwjaar 10.1991 - 09.1994

Remblokken MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) 2.8 Bi Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten.

Zachte remblokken

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Goedkopen remblokken MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) 2.8 Bi Turbo

Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.