100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 420/430 420 i 187PK
Bouwjaar 01.1987 - 12.1988

Remblokken MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) 420 i

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) 420 i

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de MASERATI 420/430 (69, 78, AF3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEMITSUBISHILADACHEVROLETMINIBUICK. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Bosch, Jurid, Textar, ABS, Brembo, Lucas en ATE

Zachte remblokken

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen.

Remblokken monteren

Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Je kunt bij ons betalen via iDeal Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.