100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO 222 E 247PK
Bouwjaar 01.1989 - 10.1989

Remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 222 E

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MASERATI BITURBO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P06008
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
Hoogte: 58 mm
dikte: 19,5 mm
Breedte: 158,4 mm
Gewicht: 1,85 kg
Inbouwplaats: voorzijde
47% Korting
50,00
94,33
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Lucas, Bosch, ABS, Brembo en Jurid Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI BITURBO (70, 77) 222 E past.

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO (70, 77)

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Remblokken monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten.