100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO 222 SE 224PK
Bouwjaar 11.1989 - 12.1994

Remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 222 SE

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MASERATI BITURBO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P06003
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
Hoogte: 70,5 mm
dikte: 18,5 mm
Breedte: 89,8 mm
Gewicht: 1,47 kg
Inbouwplaats: voorzijde
50% Korting
36,93
73,86
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 222 SE

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI BITURBO (70, 77). Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Remblokken monteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke MASERATI heeft een eigen VIN-nummer. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Zachte remblokken

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERINFINITIGMCAUDIROVER. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.