100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO 425 190PK
Bouwjaar 06.1984 - 08.1987

Remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 425

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 425

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Wij controleren altijd bij de MASERATI BITURBO (70, 77) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past.

Remblokken monteren

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIPONTIACVOLVOPEUGEOTOPEL. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.