100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO 425 200PK
Bouwjaar 06.1984 - 08.1987

Remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 425

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO (70, 77) 425

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Wij controleren altijd bij de MASERATI BITURBO (70, 77) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen.

Zachte remblokken

Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Remblokken monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.