100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO Coupé 2.0 184PK
Bouwjaar 07.1985 - 04.1987

Remblokken MASERATI BITURBO Coupé 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MASERATI BITURBO Coupé
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P06008
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
Hoogte: 58 mm
dikte: 19,5 mm
Breedte: 158,4 mm
Gewicht: 1,85 kg
Inbouwplaats: voorzijde
47% Korting
50,00
94,33
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO Coupé 2.0

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Wij controleren altijd bij de MASERATI BITURBO Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Zachte remblokken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Te warme remmen is vaak een lange remweg. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.