100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO Coupé 2.5 189PK
Bouwjaar 06.1982 - 10.1987

Remblokken MASERATI BITURBO Coupé 2.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO Coupé 2.5

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets.

Zachte remblokken

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI BITURBO Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden.

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.