100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO Coupé Si 2.0 205PK
Bouwjaar 09.1987 - 12.1988

Remblokken MASERATI BITURBO Coupé Si 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MASERATI BITURBO Coupé
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P06008
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
Hoogte: 58 mm
dikte: 19,5 mm
Breedte: 158,4 mm
Gewicht: 1,85 kg
Inbouwplaats: voorzijde
47% Korting
50,00
94,33
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke MASERATI BITURBO Coupé Si 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Goedkopen remblokken MASERATI BITURBO Coupé

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.

Zachte remblokken

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLADAPEUGEOTSMARTVW VOLKSWAGEN.