100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI II 2.0 321 PK
Bouwjaar 05.1992 - 09.1994

Remblokken MASERATI GHIBLI II 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MASERATI GHIBLI II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P59001
Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis.
achterzijdeachterzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem fabrikant: ATE
Remsysteem: ATE
Hoogte: 58,2 mm
dikte: 15 mm
Breedte: 61,8 mm
Gewicht: 0,71 kg
Inbouwplaats: achterzijde
60% Korting
27,58
68,94
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Elke MASERATI GHIBLI II 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI GHIBLI II komen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Goedkopen remblokken MASERATI

Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen?

Remblokken monteren

Fading ontstaat door te warme remblokken. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.