100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI III 3.0 330 PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Remblokken MASERATI GHIBLI III (M157) 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI GHIBLI III (M157) 3.0

Chassis onderdelen zitten onder de auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI GHIBLI III (M157). De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.