100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI III 3.0 D 275 PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Remblokken MASERATI GHIBLI III (M157) 3.0 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Goedkopen remblokken MASERATI GHIBLI III (M157) 3.0 D

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTVW VOLKSWAGENDAF. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remblokken monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de MASERATI GHIBLI III (M157) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.