100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI III 3.0 S Q4 409PK
Bouwjaar 08.2013 - heden

Remblokken MASERATI GHIBLI III (M157) 3.0 S Q4

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI GHIBLI III (M157) 3.0 S Q4 past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken monteren

Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Goedkopen remblokken MASERATI GHIBLI III (M157)

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Elke MASERATI heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.