100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRAN TURISMO 4.7 460PK
Bouwjaar 05.2012 - heden

Remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Goedkopen remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI GRAN TURISMO komen. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Zachte remblokken

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.