100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S 439 PK
Bouwjaar 08.2008 - 12.2012

Remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken MASERATI GRAN TURISMO

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard en PayPal Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Zachte remblokken

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATPLYMOUTHSMARTDAIMLERLANCIA. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.