100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRANCABRIO 4.7 439 PK
Bouwjaar 06.2010 - tot heden

Remblokken MASERATI GRANCABRIO 4.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI GRANCABRIO 4.7

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI GRANCABRIO past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Zachte remblokken

Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren.

Remblokken monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.