100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRANCABRIO 4.7 450 PK
Bouwjaar 01.2011 - tot heden

Remblokken MASERATI GRANCABRIO 4.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI GRANCABRIO 4.7 past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke MASERATI GRANCABRIO heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, Bosch, Pagid, Brembo, Zimmermann, Textar, ATE, Jurid, TRW en Rofren

Remblokken monteren

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Goedkopen remblokken MASERATI

Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.