100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRANCABRIO 4.7 460 PK
Bouwjaar 02.2013 - tot heden

Remblokken MASERATI GRANCABRIO 4.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Zachte remblokken

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI GRANCABRIO 4.7. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Goedkopen remblokken MASERATI GRANCABRIO

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke MASERATI heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.