100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRANSPORT Cabriolet 4.2 400 PK
Bouwjaar 10.2004 - tot heden

Remblokken MASERATI GRANSPORT Cabriolet 4.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI GRANSPORT Cabriolet 4.2

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI GRANSPORT Cabriolet komen. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.