100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI KARIF 2.8 225 PK
Bouwjaar 04.1988 - 01.1991

Remblokken MASERATI KARIF 2.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Goedkopen remblokken MASERATI KARIF 2.8

Elke MASERATI KARIF heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOOLDSMOBILEISUZUMERCEDES-BENZPEUGEOTCADILLAC. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.