100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI KARIF 2.8 247 PK
Bouwjaar 04.1988 - 12.1992

Remblokken MASERATI KARIF 2.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI KARIF 2.8 komen. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, Textar, ABS, Bosch, TRW, Jurid en Rofren

Remblokken monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.

Goedkopen remblokken MASERATI KARIF

Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Schokkend remmen van de auto betekent controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.