100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE III 4.7 255PK
Bouwjaar 06.1979 - 10.1985

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE III 4.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI QUATTROPORTE III 4.7 past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI QUATTROPORTE III komen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Goedkopen remblokken MASERATI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOROVERLDVRENAULT. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. ABS wordt in werking gezet door sensoren.

Remblokken monteren

Remmen trillen ook door hitte in de blokken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers.